De ultieme duurzame energieoplossing voor uw huis of bedrijfspand.

Hoog rendement

De T-CAP systemen behoren tot de hoogst renderende warmtepompen in de markt. Met een gemiddelde COP van 4.74 bij (7/45)* en een constant vermogen tot -15C en warmtelevering tot -20C bieden ze een ongeëvenaard hoog rendement. Dit levert u hogere besparingen dan CV ketels en andere warmtepompen systemen.

Optimaal comfort en bedieningsgemak

Biedt een zeer hoog comfort d.m.v. het verwarmen, warm water voorziening, koelen van uw pand. Het maakt U minder afhankelijk van uw energieleverancier en biedt aanzienlijke voordelen t.o.v. conventionele verwarmingssystemen en airconditioning. Daarnaast is het eenvoudig in gebruik met de bijgeleverde monitoringsoftware waarmee u tevens direct inzicht heeft in uw energieverbruik.

Combinatie met bestaande systemen

Door de grote flexibiliteit van het systeem pakket is het bijna overal toepasbaar is en kan worden gecombineerd met zonnepanelen en warmte terugwin (WTW) systemen voor een nog groter besparing op uw energiekosten. Ook kan het gecombineerd worden met reeds aanwezige HR CV ketels. Wij noemen dit een bi-valent systeem.